MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Monday, 1 April 2013

DA SEBULAN TAK POST

Ada jugak ke pembaca blog mama ni?! 
kalau ada,Assalamualaikum ye...
da dekat sebulan tak post ....
hua hua hua...baru je mama balik dari KL 28 haribulan ....banyak benda nak cerita dan share..tapi tak tahu yang mana satu...antaranya...


  1. kisah pencorobohan Sabah
  2. kisah mama jaln2 pigi KL 1 family
  3. shareef minum FM< !!!!!
  4. review botol susu shareef
  5. shareef da pandai makan !
itu jak pun..nanti satu-persatu mama nak cerita..kisah pencerobohan di Sabah plak mama pun  tak tahu nak mula dari mana...sebab dah lama kisah ni dan berderet-deret pulak tu...jap mama nak panggil en.google dulu tuk bantuan...

huuu mama tak jumpa taw!

nanti mama cari2 dulu bru post...hik hik hik....

mama jalan2 gi KL plak nak jugak cerita,tapi mestila ada pic sekali kan...mcm tak best plak posting tanpa gambar seperti pokok tiada buah,,,che wahh...

mama jalan 8hb dan return pada 28hb..20 hari !!!!
memang puas jalan2 la..cuma shareef jak kesian...sakit jew di sana,tak ngam cuaca dan air....

nanti sambung lagi...