MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Friday, 7 December 2012

cuti-cuti PART #2

sambung balik cerita cuti2...kat taman buaya ni,bukannya ada buaya je..banyak lagi hidupan lain,burung unta,merak,rusa,arnab,ikan,kura2..dan banyak lagi...tengok merak ni...first time mama tengok merak menari...ni yang jantan ye..mereka menari untuk menarik perhatian merak betina...wahhh
cantikk
AMMA,syamim n nisreena
dah jalan2 round taman buaya..kami terus balik hotel..penat tak terkata...mandi ..solat..rehat2 jap..terus turun maw pusing2 HARBOUR MALL..mama x shopping pun apa2..cuma AMMA je beli perfume body shop..lepas dinner,naik zzzzzzzzzz

keesokan paginya ...shareef happy nak jalan2 lagi...kami breakfast dulu kat hotel...nasi goreng,scramble egg n sosej jew..
depan harbour mall
happy family
kami round2 bandar sandakan...terus ke sepilok lepas check out coz takut x sempat tengok orang utan macam kemarin..sampai sana....big surprise!!!...jumpa best friend di sana Fatimah and her family...apa lagi..borak2 la...orang utan tue kami tak peduli dah...lucu2

group photo..
itu je cerita cuti2 ni...tapi biarpun mama cuti2 mama tetap pam susu ikut jadual..sebab mama takut production kurang..mama tumpang letak EBM dalam  peti sejuk dapur hotel...                                        
3 botol mama pam jam 6 pagi
opah syamim style...