MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Friday, 7 December 2012

cuti-cuti PART # 1




hai..kami sekeluarga jln2 ke sandakan..2 hari 1 malam jew..yela ada baby kecik kan,takut dia meragam plak,tue la plan macam ni..bawa own car tapi guna driver lagi..sbab mama kalau drive sandakan yang 5 jam perjalanan nanti jadi 7 jam coz mesti berhenti2 untuk susukan baby shareef...bertolak dari semporna pukul 7 pagi..sampai sandakan pukul 12.30 tengahari trus check in kat hotel ni..
depan laut


mama dah booking awal2 kat www.asiarooms.com..jadi ada diskaun ye..untuk 1 malam RM 119 jew..twin bed..breakfast free..ok la tue kan...lepas check in kami solat n makan..memang AMMA da masak dari ruma,kami bawa bekal..lucu kan ? ..lepas makan kami terus ke sepilok untuk tengok orang utan..tapi x dapt tengok coz feeding time da habis..orang utan ni kalau da kenyang dorang trus lari..hermmm kecewa..
sempat lgi bgambar biarpun x dpt tgk org utan...
lepas tue kami terus ke taman buaya.....sana memang besttttt
buaya tengah berehat..


show buaya

best sangat show buaya ni..ada acara menari dengan buaya,gosok gigi buaya,cium buaya dan baring atas buaya..memang berani orang ni..tabikkk

mama pun buat show jugakk hehe
tgk driver boat ni..



hubby jaga baby..mommy jlan2
ni jelah mama upload buat sekarang..nanti mama sambung lagi ...