MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Monday, 31 December 2012

Last Day on 2012

Hai Assalamualaikum...hari ini ialah final day untuk tahun 2012 ni..banyak cerita suka & duka dalam tahun ni....banyak juga kenangan manis yang tak bole dilupakan sampai bila-bila.. antara yang termanis ialah ..
28 weeks preggy
  • disahkan pregnant anak kedua : ini memang yang paling ditunggu-tunggu ,syukur Alhamdulillah...
  • pengalaman mengandung yang sangat terindah : cannot explain by words..
  • trip to KL : jalan2 bersama family,time tue kami bertiga jew,baby dalam perut lagi hihi

putrajaya

with my lovely sis

my son n my bro
sogo
muka tembam time preggy


  • berpuasa di bulan ramadhan time pregnant 7 months dan mama puasa 25 days only..memang best..
  • pengalaman bersalin yang mudah : syukur kepada Allah kerana memudahkan proses bersalin untuk anak kedua biarpun baby besar 3.9Kg
shareef 30 days

  • yang paling best,pengalaman menyusukan anak buat kali pertama : sekarang genap 3 bulan shareef menyusu dan mama suka sangat ...syukur kepada Allah juga kerana memberi rezeki ini..mudah-mudahan dilanjutkan sehingga shareef 2 tahun,in sha Allah...
  • tandem nursing : syamim pun sekarang dah minum susu ibu..tapi bukan direct ye,tapi mama campurkan dalam formula milknya,so dia pun dapat khasiat susu ibu..
little bro & big bro

  • dapat kereta baru ..yeaa!! ini memang dah lama pasang angan..akhirnya tercapai juga ..Toyota Avanza ..mama yang drive ...
our car

  • dan banyak lagi,tapi mama x ingat..hehe
yang duka plak ada la sikit2..antaranya..
  • dah apply loan untuk beli rumah baru,tapi loan tak pass : ada hikmah disebalik apa yang berlaku
  • pemergian pakcik ke Rahmatullah..semoga roh nya dicucuri rahmat...
  • ada lagi..tapi tak payah cerita le..simpan dalam hati jew :(
so azam tahun baru plak..
  • nak besarkan anak2 dengan sempurna
mommy of 2

  • nak jadi good mommy,good wife,good daughter,good sister and good aunty for the family members
  • nak juga jadi part time business woman..bosan duduk terperap kat rumah
  • kalo tak bukak business pun,sekurang-kurangnya nak ajar budak2 tusyen kat rumah...isi masa lapang dan ada income sikit2
  • nak beli rumah baru...
  • nak pergi ke India,,jumpa keluarga...heee ini mesti perlu banyak duit..
  • dan banyakkk lagi...
SELAMAT TINGGAL 2012
SELAMAT DATANG  2013