MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Friday, 28 June 2013

LAMA TAK UPDATE BLOG-TETAMU DARI SEBERANG

HI mommys...agak lama jugak tak update blog...hehehe
ruma mama kedatangan tetamu dari Kuala Lumpur,,,siapa lagi kalau bukan kakak kesayangan...
datang bercuti dan jalan2 je..kak nisa bersama suami dan 2 orang anaknya...
mama apa lagi..bukan main busy..hihi..
tak de masa nak update blog...


 shareef suka main dengan akak tasnim


 kadang2 x suka plak


 kak nisa & ajeez machan


 shareef & nisa ma


 comel


 azeem baru ptong rambut di salon


actually shareef pun dah botak !
taraaaaaaa
 botak


 tengok muka tu


 sempat lagi tgk babytv


senyum

dear kak nisa...sangat best masa2 yang kita lalui bersama...2 minggu nih..huhuhu...
sekarang rasa sedih dan rindu yang amat sangat...entah bila boleh jumpa lagi...
2 minggu macam berapa jam sahaja ku rasa...
rindu rindu rindu
miss u my lovely sis !!!