MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Thursday, 3 January 2013

First Year Changing Mat

hai..nak cerita pasal benda ni..hihi

Deluxe Fold & Go Diapering Kit

mama kalau travel mesti bawak beg besar untuk isi

  1. pampers pakai buang
  2. tisu basah
  3. tuala (lapik untuk tukar lampin )
  4. botol susu
  5. termos
  6. air masak
  7. susu formula 
  8. baju lebih untuk ganti
  9. snacks
  10. dan lain2 lagi
tapi sekarang yang no 4,5,6,7 ni sekarang dah tak perlu ye..coz my baby breastfed..huh ! happy..bawa diri and nursing cover jak kalau nak gi mana2..senang kan..
nak bawak beg besar2 ni memang susah..mama bawak baby jak..hubby biasanya yang tukang angkat beg..hihi

tapi mama ada jumpa benda ni dlam group di facebook..
untuk menyenangkan lagi kerja mama urus diaper bag,,



benda ni kalau dibuka jadi macam ni......

RM59.90
kalau dibuka
wet tissue case
ni tempat untuk letak tisu basah....



ni compartment untuk letak pampers dan lain2


bila dilipat..
benda ni boleh dilipat dan muat dalam handbag...
depan bag ni ada zipper kecil lagi untuk simpan duit...
harga asal benda ni RM 59.90
mama dapat RM 30 jew include postage
murah kan ??
berbaloi beli....
tak sabar nak guna ..hehe

original...