MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Wednesday, 1 May 2013

PRELOVED BABY ITEMS

hellloooooo
mama ada bukak group satu...
mama memang banyak join group2 barang preloved ni...tapi yang mama paling suka barang preloved baby...ada 1 group tu memang best la..ada 2 orang admin..tapi ntah ke mana je admin nya tue..sebab macam-macam barang let go dorang post ..buat semak wall jew..last2 banyak kes penipuan lagi tu...tapi admin tak pantau...macam ada macam tiada...
selepas banyak kes baru tetiba keluar..terus nak delete group..lain jugak ye?..member2 semua pujuk admin supaya x delete..huahuahua..

hari-hari ada kes begaduh..macam2 member post ..semua tak puas hati..mama pun macam malas da scroll group tue....dan tetiba pukul 12 tengah malam mama dapat idea ..nak bukak group baru haha...
mama pun terus bukak lagi..tak fikir panjang2...






syarat-syarat group ni simple jew...
mesti barang preloved baby @ bundle baby sahaja,lain2 barang orang besar tak dibenarkan sama sekali..hehe
mesti upload pic dalam album yang disediakan mengikut kategori...
dan mesti letak condition barang berserta harga
itu saja....

marilah mommys ramai2 join untuk memeriahkan lagi group ni...
thanks in advance
sekian