MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Sunday, 24 February 2013

Pureen Electric Breastpump

lalalalalala mama suka cerita pasal BP..hehe..mama obses sangat dengan BP!! recently mama ada lagi dapat bp yang baru..bole la dijadikan collection ye ...

Pureen punyer..mama teringin memiliki bp pureen ni sebab dia kecik dan comel..senang nak bawak travel..tak mcm S3 yang berat dan bulky...lagi satu pureen bole pam guna bateri..so anywhere pun bole pam susu







  1. kotak
  2. adapter tuk pasang di elektrik point
  3. breastshield
  4. motor pam
  5. yang putih tu untuk bersihkan pam
ingatkan best sangat pam ni sebab kecik n comel jak
..mama try la tempoh hari...
fuuuuuhhh ...bunyi punyala bising ! macam mesin potong rumput!
mama tak tipu taw..memang bising giler pam ni...
suction ?..haha..takde suck and release ...ada button putih kat pam tu,so kita yang kena adjust ikut kesesuaian dan keselesaan..tapi yang pastinya sangatlaa sakit...guna dalam 5 minit jew terasa kepedihannya...huhu

satu lagi mama ingat kalau guna bateri ok la kan...
tapi...takder suction langsung bila guna bateri..
apa punya pam ni !

jadi sekarang mama da kasi tidur dalam almari..kasi kluar ni pun untuk snap pic jew...
tapi ada jugak mommys yang serasi dengan pam ni taw...ramai jugak..mama baca dalam KIM...

Biar apa pun... pam ni berjasa jugak la..mama tempoh hari gi jalan2 ke tawau..stay sana 2 malam mama guna pam nih..dapat jugak la kosongkan breast dengan hasil 8 oz...

hehehehe..sekian