MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Thursday, 28 November 2013

WAHM- Working At Home Mother

hi all
WAHM- 
ini adalah pekerjaan mama yang baru...
masuk kerja dari pagi pukul 7 hingga malam pukul 12
best kan ?
boleh buat apa sahaja..suka hati..
tempat.di rumah.di pekan dan pejabat pos,,,,
gaji ?... tak tentu ..bermula dri 0 sen hingga RM500..tak lebih dri itu

yes mama sekarang dah buat bisnes dri rumah..mybe ramai pembaca blog tak tahu..sebb mama update semua di facebook

mama mulakan bisnes dengan jual cheese cake..
sekarang mama dah mula jual semua barangan penyusuan brand autumnz dan barangan Avent

mama list kan semua ye
barangn yang mama listkan ni bukan dropship ye..tapi cash and carry di rumah mama di Semporna
customer lain2 seluruh sabah mama pos @ kirim di bas ekspress ..

AUTUMNZ

antara brg yg mama jual

inilah rak kecil di ruma mama

barang baru smpai
PHILIPS AVENT DAN TOMMEE TIPPEE



BAWAL AIDIJUMA



GLITTER SHAWL



HABBATUSSAUDA DAN HALBA 



CLOTH DIAPER




ini sahaja setakat ini..
Alhamdulillah sambutan memang agak memberangsangkan..semua sebab rajin2 post di facebook..
banyak lagi barangan lain mama jual tapi dropship la..
seperti

  • BREASTPUMPS-SPECTRA,EVE LOVE,MEDELA
  • SUSU HALIBS
  • SUSU KHADIM
  • V COOL COOLER BAG


INSYA ALLAH jika ada masa mama akan upload satu persatu detail barangan di atas..
sekarang ni memang agak busy..kerjaya sebagai WAHM memang agak mencabar,.sebab 
nak urus anak2,nak masak,nak kemas rumah,nak oder barang,nak pos barang,nak cod..mcm2 nak ada...tapi semua sebab NAK DUIT..haha..

doakan mama supaya berjaya ye,.
coming soon mama akan jadi dealer barangan penyusuan STYLO MAMA di Sabah ...
ini Puan Farah Farhan ( LC ) yang offer kat mama
dan jugak buat bisnes TUPPERWARE
Alhamdulillah,mama anggap ini semua rezeki anak2 mama...

apa pun mama sangat bahagia dengan kehidupan mama sekarang..
lengkap..
bahagia jadi WAHM dan ibu kepada 2 anak




JIKA ANDA BERMINAT NAK BELI BARANGAN MAMA
PLS MAIL mybabymizwar@gmail.com
PM DI  facebook
atau CALL / WASSUP/SMS 0165841349