MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Saturday, 27 July 2013

AIGOPAD M60-TAB UNTUK SYAMIM

setiap hari mesti gaduh @ rebut hp dengan syamim nih...bgi mainan lain die akan main sekejap sahaja ,tapi kalau bagi henpon..haaa situla dia..semua pandai..nak snap pic,bukak video upin ipin, main game..apa entahkah benda dalam tu yang mama tak tahu pun syamim tahu,,pelik kan..
budak zaman sekarang semua hampir macam ni la...

mama dan hubby decided nak belikan syamim tab @ ipad untuk dia main game sahaja...korek2 pacik gugel dapatlah tahu ada tablet paling murah di Malaysia iaitu AigoPad M60....murah..RM159 je !!!!

Tablet Untuk Kanak-kanak

Yang lebih menarik, tablet ini disasarkan kepada kanak-kanak. Tablet ini telahpun terjual sebanyak 500,000 unit dalam masa 3 bulan. Merupakan tablet paling laris di Thailand dengan jualan sebanyak 30,000 unit sebulan. Manakala di China, sebanyak 7,000 unit dijual dalam sehari!



mama apa lagi ,terus beli di lazada..RM159 tu tab sahaja ye,xde charger atau apa2 yang lain..kalau nak tambah,screen protactor dan lain2 aksesori boleh dapat RM199 termasuk pos ke seluruh malaysia..

 seyes..memang cantik tab ni


mama beli tab je..cukupla tu ...
lagi fakta menarik tentang tab ni

Yang lebih menarik, tablet ini disasarkan kepada kanak-kanak. Tablet ini telahpun terjual sebanyak 500,000 unit dalam masa 3 bulan. Merupakan tablet paling laris di Thailand dengan jualan sebanyak 30,000 unit sebulan. Manakala di China, sebanyak 7,000 unit dijual dalam sehari!

nak tahu lebih lanjut?
bole baca di SINI

aigoPad M60 - Spesifikasi Umum:


Sistem Pengoperasian:
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

CPU:
  A13 @ 1.2 GHz

Saiz:
 Ketebalan: 8 mm 
Berat: 238 g

Paparan:
Skrin sesentuh 6  inci 
800 x 480
Memori:
512MB RAM  

Kamera: 
Kamera hadapan

Sambungan Data / Wireless:
WiFi (802.11 b / g )
USB 2.0

syamim main atau tak,tengok gelagat adik nih....






main pou !!