MaMa~MuJaHiDaH~~My BrEaStFeEdInG mEMoRyZZZ

Monday, 2 September 2013

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2013

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM AIDILFITIR,
masih belum terlambat lagi mama nak ucap selamat hari raya kan..sebab hari ni 02 september 2013 bersamaan 26 syawal..hehehehe..masih sempat lagi..
mama busy setiap hari,xde masa nak bukak lappy @ pc untuk update blog..aktif berfacebook dan berwassup di telefon sahaja.

Alhamdulillah.perjalanan menyusukan permata hati di bulan Ramadhan berjalan dengan lancar tanpa apa2 gangguan..maksud mama ,gangguan tu ialah kemeruduman susu,,masha Allah,time berpuasa susu lebih banyak daripada biasa..

Satu lagi mama happy sgt sebab dapat puasa penuh tahun ni..
faktor utamanya? suda tentu Breastfeeding.
yes,cik P tak datang jenguk memandangkan mama fully BF,actually tak datang2 lagi sejak lahirkan shareef ..cek upt negative je..sebenarnya menyusukan anak jugak perancang keluarga semula jadi.tapi tak semestinya ngam dengan semua kaum wanita ye.tertentu sahaja..macam mama ;)



tema raya tahun ni warna grey @ kelabu
abaikan muka syamim tu..suka sangat nak buat muka jelik kalau nak snap..hehehe

mama nak share hasil tuaian mama di bulan ramadhan.

stok susu di chiller


 spectra kesayanganKu




Alhamdulillah,,dapat menempuhi bulan ramadhan dengan tenang,dan dapat menyusukan shareef..

itu sahaja celoteh mama entri ini.
jumpa lagi ;)